Dobar dan vam želimo!
Današnji ponedeljak protiče nešto mirnije nego inače, a vi ste još pod uticajem prethodnog dana, pomalo umorni i rasejani. Današnji radni učinak biće zanemarljiv, što je i razumljivo. Malo rekreacije poput plivanja ili šetnje bilo bi vrlo poželjno, umesto da vam dan prođe u četiri zida.

Anketa - šta misle čitaoci portala Zaječar Online

Ovo je dnevni horoskop za ponedeljak – 22. JUL 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

LJUBAV
Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here