Posle prilično teške sedmice, dolazi nova… i vreme je da odahnemo malo jer danas značajnih aspekata nema na nebu.

Dan je kao poručen za odmor, aktivan, adrenalinski, u suprotnom postoji bojazan da upadnete u slično raspoloženje i stanje od prethodnih par dana, a karakteriše ga nedostatak volje i melanholija. Zato, ne budite lenji i ne predavajte se olako, već uzmite svoj život u svoje ruke i uživajte malo. Vi najbolje znate šta vam prija i zato danas ugodite sebi.

Želimo vam lep dan!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 18.6.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Danas bi mogao da bude jako dobar dan za posao, pa se zato potrudite i dajte sve od sebe.

LJUBAV
Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, a jednom kada saznate, problem ćete rešiti na najbolji način za vas.

ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

 

Bik Bik

POSAO
Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Ipak možete biti i prijatno iznenađeni obrtom situacije. Današnji dan bi morao da bude jako dobar što se posla tiče, šanse su svuda oko vas!

LJUBAV
Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Oni koji su slobodni, danas bi mogli da upoznaju interesantnu osobu.

ZDRAVLJE
Ne ignorišite tegobe koje imate već posetite lekara.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Bitno je da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ako vam je taktika u glavi danas je iskoristite pošto su planetarni aspekti na vašoj strani, bar što se posla tiče.

LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ne dozvolite da takvo ponašanje uništi harmoniju u vašoj vezi, znajte da je za ljubav uvek potrebno dvoje.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Nastavak na sledećoj strani…

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here