Ovaj dan obeležava sekstil Sunca i Urana, aspekt koji će nam danas pomoći da izađemo iz kolotečine i ako budemo dovoljno uporni možda i krenemo put nekih novih staza, staza kojima do sada nismo išli a prijaće nam. Odličan aspekt da pomogne kod novih poslova, odluka, pregovora, planova.

Drugo dešavanje je Venerina konjunkcija sa Saturnom pa to iskoristite za dobre odnose i lepe razgovore sa svima. Divan dan je pred nama, divno ga iskoristite.

Srećno!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 18. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Važno je da se NE pridržavate već proverenog obrasca u poslovnoj saradnji i da krenete u neke nove izazove. Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim pozitivnim posledicama.

LJUBAV
Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća vam se osmehuje ako pravilno slozite sve kockice u mozaik.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko se vaši poslovni interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje prioritete.

LJUBAV
Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako.

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja.

LJUBAV
Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema.

ZDRAVLJE
Odlično.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here