fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 15. jun 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Pred nama je nova sedmica i ovog ponedeljka Mesec prolazi znakom Ovna, odakle pravi kvadrat sa Merkurom. Ovo je dan koji je potrebno izbalansirati po pitanju emocija. Burne reakcije su nešto što najmanje trebate u ovom trenutku. Suzdržite se i ne budite grubi na rečima i delima prema drugima. Biće vam drago kada vas prođe nagon za burnim reagovanjem, jer se niste poveli tom impulsu. Želimo vam uspešan početak radne sedmice

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK- 15. Jun 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.
LJUBAV
Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.
LJUBAV
Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.
LJUBAV
Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar