fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 15. april 2019. godine

Prvi deo dana će biti uspešan ako ne uradite nešto brzopleto, donesete neku ne baš tako dobru odluku, ne zabrljate nešto na poslu ? Skoncentrišite se i radite samo one stvari gde greške ne mogu da se dese, neke jednostavnije stvari, tek da prođe dan…

Kada izađete na “slobodu” možete da se prepustite čarima dana, pozovite voljene osobe, družite se, volite se, uživajte u svemu, samo se pripazite da ne preterate u nekim stvarima, mogući su neki iznenadni, neplanirani, neracionalni troškovi, pa budite racionalni i ne dozvolite da vas lep dan ukopa za jedan duži period.

Srećno.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 15. april 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.

LJUBAV
Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.

ZDRAVLJE
Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije.

LJUBAV
Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.

ZDRAVLJE
Sačuvajte dobro raspoloženje.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno i zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklevati.

LJUBAV
U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.

ZDRAVLJE
Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar