fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak – 12. avgust 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Uran danas kreće u retrogradni hod!! Retrogradnost obeležava potreba za slobodom koji teži ratosiljanja nekih stvari iz prošlosti, potreba da se lakim hodom ide napred, rasterećeno i s dozom optimizma. Ali do tog osećaja treba da se prođe izvesno dug put. Treba se pozabaviti s onim što je ostalo nerešeno…

Pozabavite se i svojom ličnošću, prečešljajte svoje ranije postupke, izvucite pouke. Naposletku, uronite u promene koje slede nakon sređivanja sebe i stvari s kojima se suočavate, ojačani novim saznanjima i promenama koje ste uveli u svom životu nakon lekcija koje vas je Uran nagnao da pređete još jednom.

Lep dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ponedeljak – 12. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu.

LJUBAV
Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE
Problemi sa krvnim pritiskom.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV
Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV
Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar