Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 1. jul 2019. godine

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Stigao nam je i topli juli, koji startuje veoma visokim temperaturama vazduha. Prvi dan ove sedmice još uvek je u znaku Marsa u Raku, ali to su mu i poslednji trenuci jer već sutra situaciija se naglo menja i stvari bivaju mnogo, mnogo bolje i jasnije!

Mnogima će prijati ova promena, tako da danas se odmorite i uživajte u saznanju da izlazimo iz perioda kada duo Raka i Jarca nikako nije mogao zajedno, a posledice smo svi osećali…

Uspešan početak radne sedmice vam želimo!l

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 1. jul 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Kolektiv Vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.

LJUBAV
Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.

LJUBAV
Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pribavili ste korisna saznanja koja će Vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u Vašu korist i danas Vam je sve jednostavno.

LJUBAV
Osoba koju volite Vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali a zaboravili da ispunite.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar