fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 8. novembar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Sekstil Sunca i Saturna dočekuje nas ovog petka. Sunce je u Škorpiji,dok je Saturn u Jarcu, te su ovo energije koje idu dobro jedna uz drugu, strast udružena sa istrajnošću…. Ovo jeste dobar aspekt, ali i kratkotrajan i lagan, te ga mnogi neće ni osetiti u svom životu. Dobar je aspekt za stabilizaciju odnosa na poslovnom planu, kao i osvešćenje toga koliko je zdravlje bitno, te s tim u vezi sprovodite plan i program zdravije ishrane i uopšte zdravijeg načina života.

Još jedan lep aspekt obeležiće ovaj petak, a to je trigon Sunca i Neptuna! Dve divne energije koje nude lepši pogled na stvari i život uopšte, tu je optimizam, sreće, osećaj zadovoljstva onim što imamo. Pojačana potreba za meditacijom ili bilo kojim drugim oblikom koji će vam pružiti osećaj mira i relaksacije.

Uživajte u ovom divnom danu.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 8. novembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.

LJUBAV
Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.

LJUBAV
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.

LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar