Ovo je sjajan aspekt, prepun dobre pozitivne energije i raspoloženja, nadahnut optimizmom. Ovo je dan za sve one kojima treba entuzijazma, iako oni beznadežno pesimistični neće se mnogo pomeriti iz svog zatočeništva.

Iako kratak, ovaj aspekt biće veoma uticajan i doneće baš ono što vam treba da sve probleme i uopšte život, sagledate iz drugačijeg ugla, da sve i nije tako loše zapravo! Uživajte dok traje, dopustite da vas ovaj trigon nosi kroz dan i dozvolite mu da zađe u vaš dan i osunča ga srećom!

Divan dan želimo!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 8. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama, ali ne možete da ostvarite sve što biste želeli. Negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima.

LJUBAV
Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu novim planovima i svojim idejama, koje mogu da sačekaju na neko bolje vreme.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Bik Bik

POSAO
Nesporazum koji Vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Ne možete da kontrolišete svoje nezadovoljstvo.

LJUBAV
Delujete uznemireno, pogađa Vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u sve ono što čujete.

ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da završite započeti posao, promenite svoju uobičajenu taktiku. Prihvatite savremenije metode rada kako biste odgovorili na različite izazove.

LJUBAV
Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo provlačno na okruženje.

ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here