FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Jedan lep petak je pred nama a s njim je tu i sekstil Merkura sa Uranom koji nam donosi vetar u leđa i šalje nas napred bez osvrtanja na prošlost, sugerišući da ono što je ostalo tamo, treba tamo i da počiva zauvek. Dakle, ne osvrćite se više, već krupnim koracima zakoračite u budućnost, praveći planove koji su realni i u skladu sa vašim mogućnostima. Intuicija danas na vrhuncu, pratite put svog unutrašnjeg glasa, jer to je ono što je zaista iskreno i često jedino ispravno.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 7. JUN 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte rizične situacije i budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na vašu okolinu.

LJUBAV
Delujete uznemireno, jer ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja.

LJUBAV
Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.

ZDRAVLJE
Bavite se fizičkim aktivnostima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Prihvatite nečiju sugestiju. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska.

LJUBAV
Ako vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here