fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 6. decembar 2019. godine

Mesesc u znaku Ovna ovaj petak nadahnjuje i podiže na jedan novi nivo gde mesta nema lenčarenju i čekanju da se nešto samo od sebe desi… Ova energija je bučna, silovita i pozitivna, podseća nas zašto se voli život. Usudite se da probate ono što vas plaši, oprobajte se u stvarima kojima niste vični, jer možda jeste, samo to niste znali. Istupite sa novim idejama u svom poslu, ne bojte se, aspekt koji danas dominira na vašoj je strani!

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 6. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.

LJUBAV
Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.

LJUBAV
Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.

LJUBAV
Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.

ZDRAVLJE
Moguća infekcija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar