Prvi petak u ovoj godini, nikada nam brže nije došao.

Ovaj petak sa sobom od jutra donosi novu energiju, energiju koji bi odlično došla da je ponedeljak i da tek treba da radimo, pošto će tokom dana više aspekata da se izdešava na nebu.

Da ne nabrajamo sve pojedinačno, očekujte danas jaku motivaciju za rad (ali i za sve ostalo), inspirativnost i istrajnost u onome što radite. Mašta će takođe biti na nivou ali i komunikacija koju možete da iskoristite i za posao i za zabavu, mi savetujemo da to bude za ovo drugo.

Danas se javite prijateljima, iznenadite nekoga, moguće je da i vas očejuju neka iznenađenja, lepa naravno.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 4. januar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.

LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.

ZDRAVLJE
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

 

Bik Bik

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rešenje.

LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor ili relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.

ZDRAVLJE
Preporučuje vam se meditacija.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here