fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za petak 27. maj

dnevni horoskop

Ovan sarađuje s Jarcem, Bika čeka sopstveni biznis, Blizancima potrebna distanca, Rak pokušava da se ubaci u prvi plan, Lav uživa, Devici ide posao, Vaga loše raspoložena, Škorpija ljubomoriše, Strelac želi dominaciju, Vodolija traži novu ljubav, a Ribama fali strpljenje. Ovo je današnji horoskop za danas 27.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Saradnja sa jednim Jarcem je nešto što morate da postavite sebi kao cilj u narednom periodu. Upornost koju imate je odlična i nećete se pokajati za eventualne propuste, jer u suštini morate da se postavite dosta optimističnije nego inače.

Ljubav: Lažna slika vašeg emotivnog života vam upada u srž problema. Ni pod kojim uslovima ne pristajte na kompromise koji vam mogu odvući fokus sa problema oko partnerstva.

Zdravlje: Morate da se opuštate.

 

 

BIK

Posao: Saradnja sa kolegama koje ne zavređuju veću pažnju jeste vaša osuda na propast. Ne možete da se suzdržite od eventualnih kritika koje vam zagorčavaju život bez većeg smisla. Spremni ste da napustite ceo projekat i da se posvetite sopstvenom biznisu.

Ljubav: Volite jednu Škorpiju koja može da bude dosta teška za vas. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama od kojih nemate veće koristi u svom radu koji imate.

Zdravlje: Bolovi u kolenu.

 

 

BLIZANCI

Posao: Ukoliko osetite veći problem i zamor tokom rada ne odustajte tek tako od svoje ideje, koja vam donosi mnogo satisfakcije u toku narednog perioda. Pokušavajte da se bar na neko vreme distancirate od nepotrebnog nerviranja.

Ljubav: Dezavuisanje od strane stare simpatije ne prihvatajte ovaj put. Možete imati problem u braku i da vam se učini da gubite tlo pod nogama.

Zdravlje: Volite da se opuštate.

 

 

RAK

Posao: Pokušaj da budete u prvom planu ovaj put neće uspeti u većoj meri. Kada je u pitanju satisfakcija na polju posla na nju ćete malo sačekati i povućićete ručnu tek kada budete bili u suštini sigurni u ono što budete radili na putu ka svom cilju.

Ljubav: Zaslužujete mnogo bolji tretman i ne pokušavajte da se skrasite na onome što trenutno imate. Vredite mnogo više i od te zamisli ne možete da odete daleko.

Zdravlje: Provodite dosta vremena u prirodi.

 

 

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar