fbpx

Dnevni horoskop za petak 27. maj

Preporuka:

Milica Dragijević i Mile Baraković svetski prvaci u Fudokan karateu

Milica Dragijević iz Zlota i Mile Baraković iz Bora postali su Svetski prvaci u Fudokan karateu na takmičenju održanom...

Obuka srednjoškolaca o globalnim ciljevima održivog razvoja

Održivi razvoj u okviru programa "Održiva ZAjednica - Gimnazija Zaječar" bila je tema obuke koju je realizovao učenički parlament...

Pri kraju asfaltiranje puta kroz Šipikovo

Radovi na asfaltiranju oko 3 kilometra puta kroz selo Šipikovo privode se kraju. Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića...
- Reklama -

Ovan sarađuje s Jarcem, Bika čeka sopstveni biznis, Blizancima potrebna distanca, Rak pokušava da se ubaci u prvi plan, Lav uživa, Devici ide posao, Vaga loše raspoložena, Škorpija ljubomoriše, Strelac želi dominaciju, Vodolija traži novu ljubav, a Ribama fali strpljenje. Ovo je današnji horoskop za danas 27.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Saradnja sa jednim Jarcem je nešto što morate da postavite sebi kao cilj u narednom periodu. Upornost koju imate je odlična i nećete se pokajati za eventualne propuste, jer u suštini morate da se postavite dosta optimističnije nego inače.

Ljubav: Lažna slika vašeg emotivnog života vam upada u srž problema. Ni pod kojim uslovima ne pristajte na kompromise koji vam mogu odvući fokus sa problema oko partnerstva.

Zdravlje: Morate da se opuštate.

 

 

BIK

Posao: Saradnja sa kolegama koje ne zavređuju veću pažnju jeste vaša osuda na propast. Ne možete da se suzdržite od eventualnih kritika koje vam zagorčavaju život bez većeg smisla. Spremni ste da napustite ceo projekat i da se posvetite sopstvenom biznisu.

Ljubav: Volite jednu Škorpiju koja može da bude dosta teška za vas. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama od kojih nemate veće koristi u svom radu koji imate.

Zdravlje: Bolovi u kolenu.

 

 

BLIZANCI

Posao: Ukoliko osetite veći problem i zamor tokom rada ne odustajte tek tako od svoje ideje, koja vam donosi mnogo satisfakcije u toku narednog perioda. Pokušavajte da se bar na neko vreme distancirate od nepotrebnog nerviranja.

Ljubav: Dezavuisanje od strane stare simpatije ne prihvatajte ovaj put. Možete imati problem u braku i da vam se učini da gubite tlo pod nogama.

Zdravlje: Volite da se opuštate.

 

 

RAK

Posao: Pokušaj da budete u prvom planu ovaj put neće uspeti u većoj meri. Kada je u pitanju satisfakcija na polju posla na nju ćete malo sačekati i povućićete ručnu tek kada budete bili u suštini sigurni u ono što budete radili na putu ka svom cilju.

Ljubav: Zaslužujete mnogo bolji tretman i ne pokušavajte da se skrasite na onome što trenutno imate. Vredite mnogo više i od te zamisli ne možete da odete daleko.

Zdravlje: Provodite dosta vremena u prirodi.

 

 

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: