fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 22. novembar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Jarac Jarac

POSAO
Nema potrebe da preuveličavate vaše znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV
Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego što progovorite.

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

 

Vodolija Vodolija

POSAO
Oslonite se na vaš instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike.

LJUBAV
Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE
Nemojte ignorisati tegobe koje osećate.

 

Ribe Ribe

POSAO
Vašim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV
Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

ZDRAVLJE
Proverite očni pritisak.

Dnevni horoskop preuzet sa sajta: Današnji dnevni horoskop

Dodaj komentar