fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 20. mart 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Divan dan za sve pesnike, za sve slatkorečive, uživanje u ljubavnim razgovorima, dan za dugo vođenje ljubavi…  Čak i razgovor bez reči biće protkan emocijama i zaljubljenošću. Uz prisutnu energiju Ovna, sve pršti od strasti, direktno, bez okoličanja, govor je naglašeno erotičan, možda pomalo napadan, ali samouveren, s namerom da se kaže jer je pravi trenutak i obe strane to znaju i u tome uživaju.

Danas i Sunce ulazi u Ovna… Nadahnuto Ovnom, Sunce je potaknuto i nadahnuto, energetski ojačano, inspirisano. Dolazi do bujice novih ideja, čak i preterivanja… Impulsivnost, pa čak i agresivnost u nastupu danas je veoma moguća. Kao da se um budi nakon uspavane energije Riba koja je za nama.

Uživajte u buđenju proleća!

Ovo je današnji dnevni horoskop za PETAK – 20. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Neko Vam direktno daje do znanja, da sve ima svoju cenu ili da ne očekujete previše od novih poslovno-finansijkih pregovora. Predstoji Vam manji gubitak, koji treba da usvojite kao novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV
Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vase raspoloženje i na nove odluke
ZDRAVLJE
Naglašena nervoza.

 

Bik Bik

POSAO
Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi, koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Bolje je da izbegavate sumnjive poslovno-finansijske ponude.
LJUBAV
Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Zahvaljujući dobrim procenama očekuje Vas uspeh u polju komunikacije ili u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima.
LJUBAV
Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Budite dovoljno diskretni.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar