FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec danas ulazi u znak Device, a Venera ovog petka obrazuje kvadrat sa Uranom! Uzbudljiv dan nas čeka! Što se emotivnog polja tiče, bićemo potpuno jasnog pogleda na stvari kad je ljubav u pitanju. Znaćemo svoje šanse ili bar osećati kolike su nam kod osobe za koju smo zainteresovani.

Partneri u vezi predaju se potpuno svojim osećanjima i uživaju u uzajamnom osećanju. Na poslovnom polju odnosi sa kolegama i nadređenima protiču glatko i bez trzavica. Puni ste samopouzdanja i slobodni u nastupanju sa novim svežim idejama. Nailazite na odobravanja sa svih strana.

Želimo vam lep i ugodan letnji dan.

Ovo je dnevni horoskop za petak – 2. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se.

LJUBAV
Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Bik Bik

POSAO
Promenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.

LJUBAV
Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno rešiti ovaj problem koji vas odavno muči.

LJUBAV
Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesrećni zbog prekida veze, ali i partner se isto tako oseća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali, uživajte u ljubavi.

ZDRAVLJE
Melanholija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here