fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 13. decembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Kironov tranzit obeležiće ovaj četvrtak, gde će izazvati slabost, osetljivost, posebno kada je u pitanju duša… Zapravo, Kiron je tu da obelodani i suoči nas sa našim bolom. Ne treba ga potiskivati, već mu dozvoliti da se izrazi, da se suoči sa nama, jer to je nekada jedini način da se nešto prevaziđe… Lep trigon danas Marsa i Neptuna donosi nam susret strasti i želja sa našom maštom. Na svakom polju možete danas da primenite ovu kombinaciju i zablistaćete.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 13. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve probleme.

LJUBAV
Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovaj vikend.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.

LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.

LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar