fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 12. jun 2020. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec je danas u znaku Riba i danas bi bilo poželjno da se ne namećemo sa svojim razmišljanjem, već pustimo da se stvari odigraju same. Mesec u Ribama nudi nam polje za maštanje gde možemo ispoljiti svu svoju kreativnost i pretočiti u dela. Intuicija je i danas veoma poželjan saradnik. Pronađite zadovoljstvo u tišini svog doma osluškujući svoje unutrašnje “ja”.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK- 12. Jun 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja za sve što uradite, zato dajte sve od sebe i završite sve ono što se od vas očekuje.
LJUBAV
Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu, naročito za zaljubljene, divan vikend je pred vama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.
LJUBAV
Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Odlučno branite svoje poslovne ideje i ostajete pri svom stavu. Najvažnije je da vaši potezi budu pravovremeni, ali i odgovorni.
LJUBAV
Poštedite partnera suvišnih testova. Nemojte da očekujete previše. Za sve postoji kompromis i odluka treba da bude obostrana.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar