fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 1. novembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Venera u znaku Strelca od večeras, kada krećemo put novih ljubavnih iskustava, željni uzbuđenja i deljenja ljubavi sa voljenom osobom. Venera u Strelcu je zaljubljive prirode. Voli osobe koje nađu zbog sličnih osobina, posebno ako su im vrline jednostavnost i spontanost, kao i ljubav prema životu, dok s druge strane veoma poštuje slobodu partnera.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 1. novembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.

LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.

LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.

LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar