fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 9. februar 2020. godine

Mesec u Lavu danas je nešto energičniji nego prethodnog dana, tako da ćemo danas biti kao na točkovima. Željni ste avanture, provoda, glasnog smeha, dekadencije, preteranog, drugačijeg. Inspirišite i druge oko sebe i širite dobre vibracije prožete ljubavlju i smehom. Korak vam je danas ispunjen samopouzdanjem.

Ovo su dani koji su za poželeti samo, stoga uživajte u njima!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 9. februar 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva.
LJUBAV
Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist.
LJUBAV
Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko odobrava vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lašnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar