fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 9. avgust 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Nakon mirne subote pred nama je aktivna nedelja sa čak pet Mesečevih aspekata. Najintenzivniji od njih ćemo i istaći a to je konjunkcija sa Marsom u Ovnu i trigon ka Suncu u Lavu. Sedmica je i počela veoma intenzivno i žestoko, te se tako i završava. Biće mnogo dešavanja jačeg intenziteta, zanimljivih poznanstava i interesantnih razgovora, posebno ukoliko budete posetili neku proslavu. žurku ili tome sličan događaj.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU- 9. avgust 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Bik Bik

POSAO
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.
LJUBAV
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.
LJUBAV
Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar