Svim dragim posetiocima koji danas slave Badnji dan, želimo da ga u miru i veselju provedu sa svojim najdražim!

Današnja nedelja obeležena je direktnim hodom Urana, koji je bio retrogradan od početka avgusta. Znamo da svaki direktan hod najavljuje kretanje događaja. Vreme je za korenite promene na mnogim poljima, negde i sasvim neprimetne.

Ovo je talas promena koje su dobrodošle, nemojte da ih se bojite. Vaše je samo da ne kočite ničim protok ove energije i pustite stvari da se slažu. Uran je poznat po tome što ne podnosi stege i opruge već iziskuje slobodu u punom sjaju. Uz sve to ide i prekidanje veza s prošlošću, novo rođenje, oslobođenje, duboki udah i kretanje napred.

Želimo vam lep uspešan dan!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 6. januar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.

LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

 

Bik Bik

POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.

LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.

LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here