fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju – 29. septembar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Danas Venera obrazuje sekstil sa Jupiterom tako da je pred nama jedan sasvim lep dan, bogatog sadržaja i prepun dobre energije. Ne traćite dan na brige i tugu, ovo su oni dani koji se samo poželeti mogu, a gde je potrebno osvrnuti se na sve dobro u našim životima, sve ono što imamo i što nas čini srećnima, a ne ono za čim žudimo i žalimo što nemamo.

Počastite sebe dobrim šopingom, razmazite sebe lepom hranom i na oko i za nepca, pozovite drage ljude da vam se pridruže!

Radujte se životu i uživajte u ovom divnom aspektu!

Ovo je dnevni horoskop za nedelju – 29. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.

LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar