fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 25. jul 2021. godine

Opozicija Merkura i Plutona preti da pokvari sam kraj sedmice jer energija koja s ovom opozicijom dolazi prepuna je negativnog a ispojiće se kroz bes, ljubomoru, škrtost, borbu za cilj bez biranja sredstava. Opozicija uvek znači i neki oblik kulminacije te je sasvim za očekivati da ćete nekom vi ili vama neko okrenuti leđa zauvek, neko ko vam je blizak rod, a sve zbog previše izrečenog, prejakih reči, surovih opaski. Pokušajte da obuzdate bes ukoliko vas obuzme, kako ne bi došlo do neželjenih situacija.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 25. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama predstavlja dobar način da kontrolišete tenziju.
LJUBAV
Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom lošem glasu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

 

Bik Bik

POSAO
Očekuje vas pozitivan rasplet događaja pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujucim situacijama. Iznenadjenja su moguća u različitim pravcima.
LJUBAV
Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje. Uvek postoji dobro objašnjenje.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
U društvu saradnika delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. Potrebno je da pronažete efikasno rešenje.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar