fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 24. novembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Venerina konjunkcija sa Jupiterom ovu nedelju čini veoma uzbudljivom i veselom. Sve čega se budete latili neće vam pasti teško da radite. Ovo je energija koja šalje onaj osećaj sreće i zahvalnosti za sve što imamo u ovom trenutku, kao i za sam život, bez žaljenja za onim što nemamo.

Danas je aktuelna i opozicija Marsa i Urana koja sa sobom donosi potrebu da se pomoću oslobađanja energije rešimo izvesne napetosti, a to možemo učiniti nekim snažnim delovanjem na određene stvari, koje istovremeno mora biti i dovoljno snažno. Zadržite pribranost i smirenost pri delanju.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 24. novembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

LJUBAV
Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.

ZDRAVLJE
Počnite da se bavite sportom.

 

Bik Bik

POSAO
Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.

LJUBAV
Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.

LJUBAV
Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar