fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 24. februar 2019. godine

Nedelja ?
I to kakva nedelja – lenja, dušu dala za prelezati u krevetu ili presedeti uz kafu i tv. Ali dobro, moraćemo da ustanemo iz tog kreveta i krenemo da se borimo sa svakodnevnim obavezama pa vam savetujemo da budete oprezni u svemu što radite. Pripazite se mogućih konflikata ili nesporazuma kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Preguramo li te sitnice i možemo da čestitamo sebi pošto smo pregurali još jednu radnu nedelju i vikend koji je za nama.

Uživajte!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 24. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa.

ZDRAVLJE
Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

 

Bik Bik

POSAO
Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja.

LJUBAV
Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

ZDRAVLJE
Relaksacija deluje pozitivno na vašu psihičku ravnotežu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Morate imati više hrabrosti.

LJUBAV
Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar