fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 22. mart 2020. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

U znaku Vodolije danas je Saturn, gde će biti sve do početka jula. Period pred vama biće povoljan za rešavanje nekih društvenih problema, dakle koji se tiču i grupe, a ne samo vas kao pojedinca. Biće ovo period za drugačiju postavku stvari i vaše uloge u svemu tome gde ćete se mnogo bolje snaći nego što je to do sada bio slučaj.

Danas je aktuelan i sekstil Merkura sa Uranom, kada ćemo otkrivati mnogo toga usput sasvim slučajno, uz prateća iznenađenja. Ići ćete putem koji vas vodi prepoznavanju onoga što vam zaista u ovom trenutku treba bez rasipanja nepotrebne energije na jalove izazove.

Želimo vam lep dan i puno zdravlja!

Ovo je današnji dnevni horoskop za NEDELJU – 22. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.
LJUBAV
Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

 

Bik Bik

POSAO
Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.
LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume
ZDRAVLJE
Izbegavajte neke stresne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar