fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 20. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Jupiter kreće retrogradno ove nedelje, unazad ka Vodoliji, a njegov ciklus traje uvek 4 meseca, na svakih 13 meseci.. Sve do polovine oktobra biće retrogradan… Jupiter je u znaku sreće, optimizma, razvoja, a s retrogradnošću dolazi do usporavanja tempa. Ovo je vreme kada se svodi neka računica, preispituju se neka načela, završavaju započete stvari, postavljaju pitanja vezana za neke životne odluke, da li je nešto zaista za nas i da li smo zaista srećni zbog naših odluka. Ovo je vreme kada se pitamo koliko smo objektivni, realni, iskreni prema samima sebi!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU- 20. jun 2021. godine:

Ovan Ovan

POSAO
U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.
LJUBAV
Neko pobuđuje Vase emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku.
LJUBAV
Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.
ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne treba da obraćate pažnju na nečije komentare. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte, koji garantuju poslovni uspeh i lično zadovoljstvo.
LJUBAV
Smišljate način da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar