fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 10. jun 2018. godine

Danas Mesec ulazi u Bika, tako da , dragi naši, vreme je za predah i pozitivnom energijom nadahnut dan, dan savršen za lenčarenje. Prepustite se miru i odmoru svih svojih čula i uživajte prvenstveno u tišini, budite hedonista na jedan dan. Ugodite sebi, vi najbolje znate šta vam istinski prija. Mesec u Biku ne dozvoljava da bespotrebno trošite energiju ukoliko ne vidi stvarnu svrhu i značaj.

Danas je takav dan da je imperativ na relaksaciji vašeg tela u uma. Sve drugo neka sačeka. Vaš mir i uživanje ne sme da bude po strani.

Uživajte u današnjem danu!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 10.6.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nalazite se u dilemi između više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.

LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.

LJUBAV
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti i zato budite strpljiviji.

ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovni promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo. Ne želite u napred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar