fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju – 11. avgust 2019. godine

Nedelja je pred nama, danas ne bi trebalo niko da vas nervira, gnjavi, sekira pa se zato totalno opustite, idite negde bez telefona, ugasite wifi na koji sat, prijaće vam malo staromodnog odmaranja, bez moderne tehnike i bez previše komunikacije. Gledajte da se sva komunikacija danas odvija u četiri ili više očiju, nikako preko telefona ili poruka.

Dobar je dan za druženje, uspostavljanje nekih poodavno zaturenih kontakata, viđanja sa prijateljima za koje ste skoro pa zaboravili kako izgledaju.

Uzbudljiv dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za nedelju – 11. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Svoje poslovne interese vezujete za nečije obećanje i zato odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete, kontaktirajte odgovarajuću osobu.

LJUBAV
Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE
Problemi sa krvnim pritiskom.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV
Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV
Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar