Zavirite danas u sebe, sanjarite, malo fantaziranja danas će vam prijati. Prijaće vam i da se izolujete od buke i ljudi ali samo da biste uživali, ne da biste tugovali za nečim.

Iako sve deluje lepo i zavoljivo, ipak budite na oprezu. Neke stvari mogu da deluju kao iluzija…
Želimo vam lep dan i miran san.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 10. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama.

LJUBAV
Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Bik Bik

POSAO
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV
Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here