fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 5. decembar 2019. godine

Mesec je u znaku Riba i danas sve do večeri, te je i ovaj dan predviđen za lagani ritam, opuštajuće trenutke i sve ono u čemu uživate priuštite sebi uvek kada ste u prilici. Ovo je dan i za druženja i pravljenje planova kako za vikend, tako i za predstojeće praznike. Decembar je mesec koji svima proleti velikom brzinom, prožet uzbuđenjem i dobrim vibracijama. Uživajte u dragim osobama uz sebe, negujte prijateljstva i širite ljubav oko sebe.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 5. decembar 2019. godine

Ovan Ovan

POSAO
Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.

LJUBAV
Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Bik Bik

POSAO
Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.

LJUBAV
Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa sinusima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.

LJUBAV
Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar