fbpx

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 31. januar 2019. godine

Danas je četvrtak i zanimljiv aspekt nam stiže, Saturn u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama, a to je jedan odličan aspekt kao završnica meseca januara. Ova energija uticaće na svakog od nas kako na globalnom nivou, tako i iznutra.

Preporuka:

CINS: Ziđin na sudu zbog zagađenja u Boru

Ministarstvo zaštite životne sredine pokrenulo je postupak protiv kompanije Ziđin Bor Koper (Zijin Bor Copper) zbog ispuštanja opasnih materija...

Karavan „Oslobođenje“ stiže u Zaječar

Promotivni karavan Srpskog pokreta Dveti pod nazivom "Oslobođenje" u petak, 28. februara stiže u Zaječar. U okviru zajedničke kampanje bojkota...

Kadetkinje OK Zaječara regionalne prvakinje

Mlade odbojkašice iz Zaječara osvojile su titulu regionalnog prvaka u kategoriji do 16 godina, ostvarivši svih 8 trijumfa bez...
- Reklama -

Budite vredni i nadasve uporni u ostvarivanju onoga što ste naumili, ovo je odlična energija za vaše snove i zamisli. Vaša ideja ukoliko je dobrih namera, pronaći će svoj put, možda ne baš ovoga trena, ali potrebno je da vredno radite na ostvarivanju.

Trud će vam se kad tad isplatiti.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 31. januar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Bik Bik

POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.

LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV
Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osećate.

ZDRAVLJE
Nema promena.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: