Dan pred nama iskoristite za one šablonske stvari koje vas već duže vreme čekaju, a ne traže neko posebno zamaranje mozga, ne preporučujemo da pokrećete bilo šta novo ili da se prepuštate avanturama, biće vremena za to već od sutra.

Što se tiče emocija, i one kao da su na odmoru od prethodnih dana, pa je veče idealno za neki lep filmić sa voljenom osobom, miran provod i dobar san.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 3. januar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ponekad nije dovoljno imati samo dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima.

LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE
Ne precenjujete fizičke mogućnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Imponuje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu.

LJUBAV
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

ZDRAVLJE
Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju.

LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti.

ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here