fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 29. novembar 2018. godine

Danas nam Mesec lagano ulazi u znak Device, sve dobija ozbiljniju notu. Euforija prethodnih dana popušta, ali ne dopušta depresiji da uđe na velika vrata. Samo je sve drugačije nego npr.juče, ali ovo nije dan za tugu, naprotiv.

Danas nas preplavljuju misli da li je sve kako treba, da li je nešto promaklo retrogradnom Merkuru. Jupiter ipak ne dozvoljava da dan prođe bez osećaja radosti, te redovno unosi dozu dobrih vibracija u svakog od nas.

Želimo vam lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 29. novembar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.

LJUBAV
Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Bik Bik

POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV
Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.

LJUBAV
Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.

ZDRAVLJE
Prijalo bi vam više kretanja.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar