fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 28. novembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Merkur u lepom trigonu sa Neptunom ovog četvrtka donosi nam obilje mogućnosti i podrške a kad kažemo da je danas još jedan trigon tu da nam ulepša dan, ovoga puta Venere i Urana, eto nama duplog radovanja. Ovaj dan ispunite kreativnošću, bićete veoma nadahnuti unutrašnjim glasom.

Oslušnite sebe u tišini, tada ćete se najglasnije čuti.
Trigon Venere i Urana nudi proboj na polju emocija, istupanje iz zone udobnosti , pa i monotonog, i iskorak u zonu gde je drugačije ali lepo i dalje, uz svesrdnu Venerinu pomoć.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 28. novembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Iskrenost je ključ za vrata dobre veze!

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo.

LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.

LJUBAV
Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.

ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar