fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 26. mart 2020. godine

Danas se klonite svih razgovora, naročito prepirki bilo koje vrste sa onima iznad vas. Mogli biste da ih uvredite, bez ikakvog razloga, pa da ni krivi ni dužni nastradate, poslovno naravno. Planirajte, kao što rekosmo, ali novčanik i kartice držite u džepovima, nije naš najbolje vreme za ulaganja i trošenje teško stečenog novca. Oni koji imaju sreću da sarađuju sa nekim strancima imaće jako dobar period, koji će uskoro i da naplate, pošteno.

Što se ljubavi tiče, oni koji su u stabilnim vezama osećaće se spokojno, a oni koji su tek ušli u veze ili imaju nekih problemčića i nesuglasica sa partnerom, mogli bi da imaju malo teži dan. Pripazite se, prihvatite kritike, ne ulazite u polemiku.

Ovo je današnji dnevni horoskop za ČETVRTAK – 26. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Nedostaju Vam odredjeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da Vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Čini Vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u Vašem emotivnom dometu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

 

Bik Bik

POSAO
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.
LJUBAV
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.
LJUBAV
Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija vidjenja.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar