fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 23. april 2020. godine

Mesec prolazi danas znakom Bika, te će ovo biti dan dobar za rad koji će vam doneti očekivani uspeh. Vredno ste radili i borili ste se za to, tako da iznenađenje će izostati, ali svakako osećaj radosti je tu. Inspiracija stiže sa svih strana i vodi vas ka svetu čulnog doživljavanja sveta oko sebe, te ćete uživati da ugađate sebi kroz neki vid umetnosti koji vas najviše privlači.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK- 23. april 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Budite oprezni u saradnji sa Rakom i Jarcem, jer mogu da vam prirede neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.
LJUBAV
Trenutni aspekti vas čine prilično nestalnim, nespokojnim i nedovoljno angažovanim u vezi. Verujete da vam je jedan Strelac naklonjen. Nepotrebno ste ljubomorni na Ovna koji vam pruža šansu da se pomirite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Niko vas ne sprečava da krenete u ostvarivanje poslovnih planova. Naprotiv, mnogi vas podstiču. Ukoliko ste umetnik, imaćete priliku da shvatite koliko ste omiljeni među kolegama i u javnosti.
LJUBAV
Očekujete da vam se javi neko kome ste otvoreno pokazali da ste mu veoma privrženi i uvek na raspolaganju. Malo je onih koji imaju takav tretman kod vas, a ukoliko se radi Vagi ili Ribama, oni će iskoristiti vašu naklonost.
ZDRAVLJE
Smanjite obroke.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moguće je da započnete nov posao sa sposobnim, ali nedovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima. Jedan Bik koji ne prihvata vaše sugestije će vas izneveriti, zato oslonac potražite u Škorpiji ili Jarcu.
LJUBAV
Za partnera nemate dovoljno vremena ili strpljenja, a mnogi parovi su razdvojeni zbog poslovnih obaveza. Ukoliko ste u srećnoj vezi, verovatno planirate zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar