fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 22. novembar 2018. godine

Četvrtak je i danas nam Sunce ulazi u znak Strelca, pa je ovaj dan obojen pozitivnim, vedrim bojama koje će vam pomoći da nadalje koračate hrabro i samouvereno, ukazujući na pravi put.

Iako je Mars koji je u Ribama taj koji bi da kvari priču, Sunce je mnogo moćnije od njega, greje nas i ispunjava pozitivnom emergijom, osvetljavajući nam puteve kojim treba da krenemo. Danas ćemo na sve gledati malo drugačije.

Ovo je jedan dobar dan, dan kakav se poželeti može. Uživajte u njemu.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 22. novembar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima.

LJUBAV
Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi. Slobodno izrazite lepši deo svoje ličnosti.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Bik Bik

POSAO
Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.

LJUBAV
Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili teatralni izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni.

LJUBAV
Nedostaje vam emotivni podsticaj. Planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar