fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 2. april 2020. godine

Četvrtak pred nama obeležava Mesec koji će pred kraj dana ući u znak Lava. Vreme je da uključimo maštu i pretvorimo zamisli u nešto opipljivo. Ono što je bitno jeste da ćete osetiti zadovoljstvo jer se bavite nečim što vas interesuje i ispunjava.

Venera danas ulazi u znak Blizanaca gde će se baškariti sve do 7.avgusta. Period pred nama ispuniće dinamika u ljubavnim odnosima, konverzaciji, koketiranje i obilje smeha!

Lep vam dan želimo!

Ovo je današnji dnevni horoskop za ČETVRTAK – 2. april 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Pokušavate da pronađete neko efikasno i zaobilazno rešenje. Posebno vas iritira suočavanje sa saradnicima koji očekuju prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.
LJUBAV
Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu u vaše okruženje. Ukoliko vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno.
LJUBAV
Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Jasno vam je da se do nekih odgovora ne stiže na lak način.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Na vama je da donesete završnu reč ili konačnu odluku koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom prvi utisak može lako da vas zavara i tako da navede na pogrešnu rekaciju. Dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite!
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar