fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 19. mart 2020. godine

Pred nama je četvrtak kada će Mesec ući u znak Vodolije, a odatle u kvadrat sa Uranom! Ovo je dan za neke nepredviđene okolnosti i pregrš iznenađenja! Imajte na umu da lako možete ispasti iz ravnoteže i upasti u zamku koja vam može napraviti neke nove probleme, zato svemu što vam se bude dešavalo pristupite s najvećom mogućom smirenošću.

Pronađite neki drugačiji pristup problematici, budite kreativni. Ne oslanjajte se na jalove izvore, već budite hrabri da pokušate nešto sasvim drugačije. Verujte unutrašnjem glasu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za ČETVRTAK – 19. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Neko Vam direktno daje do znanja, da sve ima svoju cenu ili da ne očekujete previše od novih poslovno-finansijkih pregovora. Predstoji Vam manji gubitak, koji treba da usvojite kao novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV
Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vase raspoloženje i na nove odluke
ZDRAVLJE
Naglašena nervoza.

 

Bik Bik

POSAO
Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi, koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Bolje je da izbegavate sumnjive poslovno-finansijske ponude.
LJUBAV
Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Zahvaljujući dobrim procenama očekuje Vas uspeh u polju komunikacije ili u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima.
LJUBAV
Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Budite dovoljno diskretni.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar