fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 16. januar 2020. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Jedan lep sekstil Venere i Urana ovog četvrtka nam donosi obilje uzbudljivih mogućnosti. Vreme je da prodrmate monotoniju i zaigrate na kartu avanture i rizika! Vi koji ste u vezi ili braku iskoračite iz šablona i sa voljenom osobom isplanirajte kraće putovanje kao vid bega iz svakodnevnice. Osvežite svoju ljubav. Slobodni neka očekuju uzbudljivo veče.
Istog dana i Merkur ulazi u znak Vodolije s ciljem da nam proširi vidike i oslobodi straha od novog i nepoznatog. Sarađujte sa svojom intuicijom danas.
Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 16. januar 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Svoje poslovno-finansijske interese vezujete za nečije obećanje, stoga odbijate ideju koju podržavaju Vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete u poslovnim dogovorima bolje kontaktirajte osobu koja vam je dala obećanje.
LJUBAV
Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.
ZDRAVLJE
Problemi sa krvnim pritiskom.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.
LJUBAV
Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.
LJUBAV
Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar