fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 14. novembar 2019.godine

Danas je četvrtak i danas je prilično teška energija u vazduhu, a koja potiče od toga što je Mars u znaku Riba od danas, te osećaj bezvoljnosti, malaksalosti i depresije malo koga neće dotaći. Mars u Ribama kompletno je slomljen, te svest da ono s čime ili kime smo opsednuti u zadnje vreme, a prvenstveno govorimo o ljubavnom aspektu, ima jalovu perspektivu.

Intuicija je naglašena danas, te iskoristite da čujete svoj unutrašnji glas šta vam poručuje. Ne bežite od svojih emocija, suočite se danas sa svojim bolom i strahovima kako biste ih nadjačali, priznali i krenuli dalje.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 14. novembar 2019.godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ne dozvolite da bilo ko donosi odluke umesto vas. Važno je da učestvujete u potpunosti u svakodnevnim aktivnostima.

LJUBAV
Iako priželjkujete neka nova i uzbudljiva dešavanja, ništa niste preduzeli da vam bude bolje. Potrebno je malo da učinite mnogo za sebe.

ZDRAVLJE
Osećate se sjajno.

 

Bik Bik

POSAO
Ako imate velike planove, bilo bi dobro da počnete da ih sprovodite u delo. Imate veliku podršku planeta, dajte sve od sebe da je iskoristite.

LJUBAV
Zaljubljeni ste i to se jasno vidi, ali voljena osoba ipak nije sigurna u vaša osećanja i stalno vas odmerava. Ništa ne preostaje nego da malo bolja pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa varenjem.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dobićete vest o tome da se vaša novčana situacija ipak uvećava. Sarađujte sa Devicom i možete postići veliki uspeh.

LJUBAV
Nemate potrebu da se vezujete i pokušavate da ostanete u vezi, ali način na koji to partneru saopštavate partneru se ne dopada.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar