Današnji dan obeležava Venera u Lavu, za mnoge sledi jedan intenzivan, emotivno nabijen period, snažna ljubavna veza, zagarantovan provod, neuobičajeno dobra komunikacija, netipična, s primesama ekstravagantnog, bez obaveza.

Spoj ličnosti i energije učiniće svoje. Poradite na imidžu i prvom utisku. Ili jednostavno budite spontani, neka vas nosi trenutak.
Svima želimo sjajan dan!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 14.6.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Bik Bik

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here