fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 12. decembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Merkur je od danas ponovo u u Strelcu u kom je boravio od kraja oktobra sve do početka decembra. Ovo je period buđenja novih snaga, vere u sebe, ekspanzija ideja i hrabro gledanje u budućnost… Strelčeva motivisanost i neustrašivost uvek su za to da se pokuša, oproba, krene i preko granice, posebno znanja, potreba da se uči i eksperimentiše, aktivno, čulno, znatiželjno poput deteta.

Ceo decembar Merkur će boraviti u Strelcu te iskoritite blagodeti ovoga aspekta na pravi način.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 12. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve probleme.

LJUBAV
Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovaj vikend.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.

LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.

LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar