Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUN 2023: Blizanci u stresu, Devica jako umorna

Blizanci u stresu, Devica jako umorna!

Ovo je dnevni horoskop za subotu – 3. jun  2023. godine:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Svaki put ste kreativni i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu.

LJUBAV: Ovnovi koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Možete biti u velikom izazovu.

ZDRAVLJE: Osetljiva jetra.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem vas dovodi u probleme, imate ozbiljan problem sa njima i njihovom saradnjom.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom, to vam nije dobra ideja. Morate biti spretniji ili smeliji sa njim. Postoji mogućnost prevare.

ZDRAVLJE: Sklonost gojenju.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Ne prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla, to nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Možete mnogo izgubiti.

LJUBAV: Emotivno možete biti u stresu, neraspoloženje u braku raste. Srećom to je privremeno. Brzo se vraćate na staru priču.

ZDRAVLJE: Izađite na čist vazduh.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Počnite da sarađujete sa najbližima. Jedino oni mogu da vas pokrenu i da zajedno nešto stvorite. Dobar saradnik je Devica ili Bik.

LJUBAV: Vi ste sigurni u vezu koji imate. Uvek ste zastićenji, partner sve pruža da ostanete zadovoljni. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću.

ZDRAVLJE: Uglavnom dobro .

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Ako imate susret sa Bikom onda odlična komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima i podznak Bik.

LJUBAV: Lav koji traži ljubab danas će imati sreću jedino sa Vodolijom, ona ga razume. Lav u braku mora da misli o porodičnim obavezama. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome.

ZDRAVLJE: Leđa i dalje prave problem.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. Pazite kome potpisujete dokumenta, nije dobro da stavljate svakom svoj potpis.

LJUBAV: Partner ne može bez vas i vaših saveta. Podrška je najvažnija u svakom momentu. Jako ste dobar tandem zato i uspevate.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno od svega.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar