Dnevni horoskop Društvo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUL 2024: Rak prihvata izazov, Lav u novoj ljubavi, a kome fali strpljenja?

Dnevni horoskop za 3. jul – Rak prihvata izazov, Lav u novoj ljubavi, a kome fali strpljenja?

OVAN

Posao: Otežanja koja ste imali polako prolaze. Bićete u odličnog raspoloženja ukoliko budete napravili tek plan svojih obaveza. Danas treba da odmorite od prethodnog rada.

Ljubav: Volite da se povlađujete partneru i da sugerišete određene promene koje su vam i te kako potrebne. Dovodite stvari na svoje mesto.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Ne dozvoljavate velike propuste u onome što ste naumili da završite u skorije vreme. Provodite dan u većem razmišljanju.

Ljubav: Oni koji se osećaju usamljeno trebalo bi da se malo više aktiviraju na društvenom planu. Neke stvari ne možete da zaobiđete ovaj put.

Zdravlje: Povremena nervoza.

BLIZANCI

Posao: Postoji određena doza nade da ćete započeto završiti u toku narednih dana. Moraćete da budete spremni na određene kompromise.

Ljubav: Polje ljubavi je dosta aktivno kod vas. Morate sa rezervom da prihvatite određena dešavanja, ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba.

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

RAK

Posao: Niste u lošem raspoloženju, ukoliko ste u saradnji sa jednim Jarcem. Prihvatićete određene izazove, ali isto tako i nove ugovorne obaveze.

Ljubav: Ne odgovara vam sloboda ponašanja vašeg partnera. Kada su emocije u pitanju ne možete da se rasplinete i uzmete ono što vam pripada.

Zdravlje: Opuštajte se.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Ne brinete oko finansija toliko koliko o novitetima, koji su vam preko potrebni. Imate odličan stav i ne želite da vas dezavuišu poslovi koji vam ne donose određenu satisfakciju.

Ljubav: Na pomolu nova ljubavna dešavanja. Ukoliko ste sami ne morate da se snebivate oko izbora koji vam se pruža.

Zdravlje: Srčani mišić, može da vam bude problematičan.

DEVICA

Posao: Ukoliko ste se zabrinuli za zaradu ne morate zadugo da očajavate u većoj meri, jer se od vas traži da budete dovoljno skoncentrisani na trenutnu mogućnost.

Ljubav: Imali ste dovoljno razloga da se osećate kao da ste u drugom planu kada su partnerski odnosi u pitanju. Imaćete odlične aspekte u narednom periodu, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Glavobolja.

VAGA

Posao: U suštini, vodite odličnu strategiju kada je zarada i novac u pitanju. Imate odličan stav kada su nova ulaganja u pitanju. Računajte na pozitivan ishod.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, morate da budete svesni svog potencijala. Nije sve u jednom pokušaju ukoliko vam ne uspe nešto više da dobijete.

Zdravlje: Manji nazeb.

ŠKORPIJA

Posao: Ne odustajete od zacrtanog cilja, koji vam se pruža kao poveći izazov. Ukoliko ste trgovac na finansijskom tržištu, računajte na pozitivan ishod.

Ljubav: Sami nećete ostati pa makar imali kraću avanturu ovaj put. Izlasci su vam neminovni pa se savetuje da budete u što većem skupu ljudi.

Zdravlje: Stomačni virus.

Dnevni horoskop za 3. jul!

STRELAC

Posao: Ukoliko očekujete razrešenje situacije na poslovnom planu, bilo bi dobro da budete povremeno strpljivi. Imaćete novu priliku za neko vreme.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko ste sami i ne pokušavajte da se nešto promeni u skorije vreme. Bavite se hobijem.

Zdravlje: Pad imuniteta.

JARAC

Posao: Bićete zahvalni svojim prijateljima na usluzi koju će vam učiniti ukoliko se odlučite na konkretnu akciju. Vredi da pokušate nešto više kada je u pitanju finansijski segment.

Ljubav: Partner vas u potpunosti podržava već neko vreme. Možda se proširi saradnja i kroz polje posla sa nekom simpatijom od ranije.

Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA

Posao: Nemate nameru još uvek nešto da pokušavate na poslovnom planu, jer smatrate da nije dobar tajming. Poštujete rad uspešnijih.

Ljubav: Nemate nameru da održavate vezu na daljinu i da se okrećete konkretnim problemima svog partnera. Neke stvari vas jednostavno ne dotiču.

Zdravlje: Pojačavate fizičku aktivnost.

RIBE

Posao: Volite slobodu mišljenja i rada. Želite da se osamostalite, kada su pojedine poslovne aktivnosti u pitanju. Ne možete da pobegnete od svog tekućeg problema, pa ćete ga rešavati u većoj meri.

Ljubav: Ne želite veću patetiku od strane svog partnera pa ćete biti skloni naglim promenama ovaj put. Želite mnogo bolje za sebe pa ćete to i ostvariti.

Zdravlje: Vitalni ste.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar