Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST 2023: Strelac se zabavlja, Ribe proširuju vidike

Strelac se zabavlja,

Ribe proširuju vidike.

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za utorak 29. avgust 2023. godine, za svaki znak:

 

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Niste sami u poslu kojim ste se susreli odavno. Možda vam je trenutno potrebno veće osveženje na koje niste obraćali pažnju.

LJUBAV: Partner vas posmatra već neko vreme i ne dopušta da odete od njega. Oseća se i doza ljubomore, pazite šta pričate.

ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Isuviše ste se otvoreno postavili prema svojim saradnicima i ne morate da se i dalje tako ponašate. Ostanite u razgovoru sa dozom tajnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, ne očekujte toliko harmoničan dan. Po nekim pitanjima se ne slažete u većoj meri.

ZDRAVLJE: Proverite rad hormona štitne žlezde.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Uspeli ste mnogo toga da rešite pa su još ostale sitnice na vašem polju posla. Ukolio ste mislili da vam je podrška okrenula leđa od strane saradnika, malo ste se prešli.

LJUBAV: Emocije koje imate prema osobi koju odavno volite mogu da se pokaže u pravom svetlu upravo danas. Neko će to umeti da ceni.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Vi ste od onih koji neće odustati od svog cilja ali i od onih koji će nešto dovesti do samog kraja dosta kvalitetnije nego obično.

LJUBAV: Puni ste ljubavi i Venera vam može dovesti novog partnera. U suštini ovo može da bude jedan solidan dan za vaše emocije.

ZDRAVLJE: Osećate veliki pritisak.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Ono što možete da dobijete na polju finansija jeste samo malo više vremena da dovršite započete radove. Nije sve tako loše kada se uzme u obzir i vaša upornost.

LJUBAV: Ne možete partneru da oprostite određeno nipodaštavanje od ranije. Slike vam se vraćaju iz prošlosti i ne mogu da vam pruže ugodnost.

ZDRAVLJE: Prevazilazite lošije raspoloženje.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Niste u mogućnosti da birate nove poslovne šanse, trenutno. Morate da budete dovoljno fokusirani na promenu koju priželjkujete.

LJUBAV: Niste trenutno u mogućnosti nešto više da postignete na polju ljubavi ali vredi da malo sačekate nešto konkretnije aspekte.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar