fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 22. avgust 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec u znaku Bika ovoga četvrtka nas fokusira na materijalno, čulno, intuiciju. Male stvari nas čine srećnim.

Savkodnevnica je ispunjena predanim radom na stvarima koje vas ispunjavaju i kojima ćete dati svoj maksimum. Postoji potreba da naposletku sebi priuštite ugođaj tipa masaža ili relaks centar, te se nemojte dvoumiti.

Uživajte u svakom trenutku.

Ovo je dnevni horoskop za četvrtak – 22. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

LJUBAV
Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.

LJUBAV
Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.

LJUBAV
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar