fbpx

Dnevni horoskop za 19. maj 2017. godine

Preporuka:

24. zimski uspon na Trem

Planinarski klub Železničar iz Niša, organizuje republičku planinarsku akciju sa usponom na najviši vrh Suve planine –Trem (1810 mnv). Program...

Tri šahistkinje iz Zaječara plasirale se na Kadetsko prvenstvo Srbije

Takmičari koji su ostvarili najbolje rezultate na školskim i opštinskim takmičenjima učestvovali su na kadetskom prvenstvu centralne Srbije u...

JKP „Vodovod“ Zaječar poziva meštane Velikog Izvora zbog usaglašavanja dugovanja

Javno komunalno preduzeće "Vodovod" Zaječar obaveštava da će službena lica Vodovoda vršiti prijem meštana sela Veliki Izvor u službenim...
- Reklama -

RAK

Posao: Vaš poslovni zadatak je da se nadate boljem rezultatu i da idete tom inercijom u narednom periodu. Bićete dovoljno uspešni za neko vreme.

Ljubav: Imate utisak da ste se zaljubili u osobu, koja vam već neko vreme imponuje. To može da bude vaš prijatelj.

Zdravlje: Trudite se da više vežbate.

LAV

Posao: Poneki lošiji rezultat može da vam pokvati raspoloženje već danas. Ne padajte u vatru u kojoj ne želite da se nađete.

Ljubav: Solidna prilika da pokažete svoje emocije prema jednom Biku su ovaj put popločane većim uspehom. Pokažite šta znate.

Zdravlje: Meditirajte.

DEVICA

Posao: Imate utisak da su se neki lošiji detalji desili i da vam se ne dopada mnogo toga. Strpite se usled aspekata, koje vam pravi planeta Jupiter.

Ljubav: Pazite se sopstvenih izjava, jer partner može da stekne utisak da ste isuviše prepotentni i da mislite samo na sebe.

Zdravlje: Pokažite bolje raspoloženje.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: